Designing good life »

Masthead header

Världens första digitala surdegsbrev börjar nu!

Det är supergott och väldigt lätt att lyckas sätta i sig en helt nybakad surdegslimpa. Ja, jag klarar det (nej det är inget jag är stolt över). Vad som inte är lika lätt är att starta en surdeg och få den sådär perfekt bubblig och sur.

Men nu kan vi ha en lösning för dig som vill testa att baka ett gott surdegsbröd. Jennie ”Kalasgott” Benjaminsson och Urban Deli har satt fart på några surdegar där du kan få en hemskickad till dig! Målet är att skapa världens första digitala surdegsbrev.

Vill du vara med i surdegsbrevet och se hur din surdeg får syskon, kusiner och släktingar? Börja med att paxa en surdeg på www.surdegsbrevet.se.

Just det, du kan också tävla om en Hercules Köksmaskin

Din mejl visas aldrig publikt. Måste fyllas i *

*

*